Thursday, September 25, 2008

raya oh raya

Syukur alhamdulillah dapat det raya rm 400...hmmm disebabkan gaji lambat masuk..bos kasi det raya srg rm400. tapi kalo catu2 balik..ermmm xcukup jgk la nak kasi duit raya byk2 kat anak2 buahku...huuh sian dorang...xpe la nak wat camne syukur la ngan ape yg ade....daripada xdek better ade even jumlah nya kecil..rite?

2 comments:

ophelia said...

duit raya melambangkan kegembiraan pd kanak2 ,raya ni just for kanak2 ja kalu nak berseronok kalu dah tua bangka mcm kita ni ,nak lah kena uluq ..dulu2 kita pun dpt duit raya.and we know how they felt when they get duit raya.ingat lg masa dpt duit raya dulu, yayah pi joli beli playdoh kt city point, masa tu aku darjah 3 tak silap. aku konon beli menan doctor2 ,murah skit, lah dr playdoh..yayah balik kena marah hahah. sebab beli playdoh...

sileNt_writEr said...

aku igt..aku ingat! yayah bok kluaq duit syiling atuq nak beli playdoh...wakakakkaka