Monday, September 8, 2008

Monday Mode

good morning Monday

hopefully today will be a good day to us ;)

hmm kat office berapa kerat kepala je ade ni...yang lain maybe dah xlalu nk dtg ofis kot...celah manenye nak korek duit..haila..rata2 sume perantau like me....manenya gan sewa umah, duit keta, api/air...haila dugaan la ni nama nya....xper sabar je lah...orang2 sabar Allah sayang rite? insyaAllah ade la tu rezeki kite nanti...banyakkan doa yer..ameen :)

Esk dah start balik rutin keje kat umah...ni sume gara2 gaji xdpt + kampeni xdak duit...haila sadis sungguh...xper lah nak wat camna...rezeki xmenyebelahi kami lagi untuk kali ini...semoga ALLAH melorong kami jalan dan murahkan rezeki kami..

ameen..

ok

da daa
c u on da next...

2 comments:

miss321action said...

lor siannya..
so no baju ghaya or beg ghaya for me la dis yer...huuhuhuh...pity me...

sileNt_writEr said...

whuhu tgk la kalo dapat gaji lebih skit aku beli :((...doa2 la kat moga aku murah rezki huhuhu